Nieuws!

Met een kloppend hart, dit is nieuw… mijn eerste blogbericht gaat online!

Wat zal ik schrijven, waarover ga ik schrijven, ga ik genoeg inspiratie hebben? Allemaal vragen die me laatste tijd hebben bezig gehouden en als ik ze nog langer ga overdenken, doe ik er helemaal niets mee. Dus springen maar.

Uiteraard zal ik graag over mijn poezen schrijven, over hun gekken moves, hoe lief en grappig ze kunnen zijn, en hoe belangrijk ze zijn in mijn leven, ins ons leven – dus in dat Marc en dat van mezelf (Pascale) – maar over ook de kittens die we met liefde, passie en geduld opvoeden en die een belangrijk rol spelen in andermans leven.

Ik hoop jullie hier nog vaak terug te zien en zal mijn best doen om jullie leuke posts te voorzien.

Fijne dag!

Pascale & Cats.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.