Het begin van de cattery….

In onze cattery begon alles heel spontaan met mijn eerste black golden shaded langhaar pers, toen ik op een bezoekje aan een kattenshow een golden pers kitten zag en mijn hart was verloren aan de kleur. Ik had het nooit eerder die kleur gezien. Ik reed naar huis met enkel het beeld van ‘het golden kitten’ in mijn hoofd en vertelde het thuis aan mijn man. We maakten een afspraak met de fokker die ik sprak op de show om een bezoekje te brengen. In werkelijkheid kwam het kitten dat ik in gedachten had niet op ons af gestapt maar wel een ander kitten….. dit was (zonder het te weten) het begin van een lang en mooi verhaal. Mijn man Marc zei toen ‘dit lijkt mij een leuk poesje’, ja een pittige tante die een eigen willetje toonde en we waren op slag verkocht aan haar. Ze heette Jasmine en we noemde haar Maxime. En zo ging Maxime mee met ons mee naar Grimbergen, ze kirde bij elk sprongetje die ze maakte op de zetel, at naast ons aan tafel, sliep op schoot, we deelden ons bed met haar en we hadden veel plezier met Maxime, als jong meisje.

Hier is Maxime ondertussen 3,5 jaar en nog even mooi, eigenzinnig en mijn liefste schat ooit.☻