Happy Cats

Enkele jaren geleden nam ik deel aan een voordracht over kattengedrag. Er viel me meteen op dat we niet zomaar een huisdier in huis hadden. Hun gedrag (slapen, eten, jagen), gewoontes, wensen, hun emoties, hun voorkeuren, …. al die zaken werden besproken en ik vond het super boeiend.

Toen het eerste boek verscheen van I ♥ Happy Cats – ‘De Handleiding voor een gelukkige kat’ ben ik dit gaan lezen en wauw!!! Ik kreeg een heel andere kijk op hun gedragingen, begreep mijn katten beter. Er ging een lichtje aan waarom ze steeds aan de verkeerde kant van de deur zaten:), wat dus niet het geval was!, of waarom het gewoon beter werkte als mijn katten veel ligplekken in de hoogte hadden. En oh ja waarom meerdere eet- en drinkbronnen ver uit elkaar verwijderd dienen te staan zo belangrijk ….. en nog veel meer weetjes…..

Het laatste boek dat ikzelf in deze serie las is I ♥ Happy Cats – De Revolutie’, het boek leest als een trein, de kattenbijbel zeg maar waar alles over kattengedrag, training en gedragsproblemen worden zeer grondig, diepgaand en vlot leesbaar uiteengezet. Een echte aanrader voor iedere cat lover die zijn kat nog gelukkiger wenst te maken.

Na het vertrek van de kittens krijgen we regelmatig nog vragen van de nieuwe kittenmama’s en papa’s, die we ook steeds graag beantwoorden. Deze nuttige lectuur mag niet ontbreken in jouw boekenkast.

De boeken zijn vanaf nu in de cattery verkrijgbaar.

Handleiding voor een gelukkige kat

Verkoopprijs : € 20,00
(+ € 7,00 verzendingskosten in België)

Revolutie

Verkoopprijs € 29,99
(+ € 7 verzendingskosten in België)

PROMO: Handleiding + Revolutie nu verkrijgbaar aan € 40 (+ €7 verzendingskosten in België)
Bestellen kan per mail via button ‘CONTACT’ of per email
cattery-vandetuinvaneden@hotmail.com.