‘ t knettert al eens….’

Ik kam mijn katten met een slickerborstel en een metalen anti-statische kam, twee dingen die ik altijd en overal in huis bij de hand heb.

Omdat ik zelf erg statisch geladen ben (als ik de deur van mijn auto sluit krijg ik zowizo een ‘knetter’ in mijn handen), maar zo ook als ik mijn poezen borstelde met een slickerborstel met metalen borstel knetterde het. Er gaat dan precies een golf electriciteit door me heen. Niet prettig dus…

Recent zag ik bij onze dierenartspraktijk deze slickerborstels in bamboo, een natuurlijke houtsoort en enkel het kamgedeelte heeft metalen tandjes en verder is de hele borstel in hout.

Deze borstels geven GEEN statische electriciteit, ik kan je ze zeker aanbevelen!

Ze verwijderen op een zachte manier alle dode haren zonder de huid te inrriteren en jawel zonder knetters:)