SUPER NIEUWS!

Hoe cool is dit!

Voor iedereen die graag essentiële oliën gebruikt of voor iedereen die er nog niet mee vertrouwd is maar ze wil ontdekken en meer van de fantastische producten van Young Living wil ontdekken kan via mij nu deelnemen aan de GROEPSBESTELLING (door mij ingericht).

Wat houdt dit in? Als je interesse hebt stuur je mij een PB, ik stuur je meer info om de producten te gaan verkennen online.

Wat kan je bestellen/ontdekken? ALLES van essentiële oliën voor jezelf/kind/huisdier, een diffuser naar keuze, verzorgingsproducten, huishoudproducten, voedinssupplementen……

Hoe verder? Elke dag zal ik van 10 tot 11u op messenger/ mail jullie vragen beantwoorden over de producten waar je interesse in hebt.

Concreet? De groepsbestelling zal afgesloten worden op MAANDAG 20/9 om 10u. De betaling van jullie bestelling is uiterlijk 20/9 (waar jullie van mij de juiste info krijgen van je bestelling.

Iedereen die mee bestelt geniet van een korting van maar liefst 24%!!

Je bestelling kan bij ons in Grimbergen afgehaald worden of voor hen die verderaf wonen verstuur ik je ze (met verzendkosten mogelijk België en Nederland).