Tijd voor ontspanning

Zoals jullie al wel weten ben ik zelf een blije gebruikster van essentiële oliën, voor mijzelf en de poezenbeesten is dit een dagelijkse goeie gewoonte met het gebruik van diffusers.

Ondertussen ben ik zelf scrubs gaan maken…. pure verwennerij met de zuiverste ingredienten.

Vandaag maakte ik een lichaamscrub met oerzeezout en lavendelolie en lavendelbloemblaadjes, heerlijk!

Hoe de geur van lavendel je meeneemt naar warme vakantiedagen en je een heerlijk ontspannen gevoel geeft.

Ik gebruik een scrub het liefst op een droge huid, dat vind ik het meest peelende effect geven en toch op een zachte wijze maar op een licht vochtige huid kan ook. Je masseert de scrub op je huid met ronddraaiende bewegingen, spoel alles af en nadien was je je met een milde douchezeep.

Je huid zachtjes droogdeppen en het beschermdende laagje olie op je huid trekt vanzelf in en geeft je nadien een heerlijk geurende, gehydrateerde en zijdezachte huid door de combinatie van de ingrediënten die ik toevoeg en de essentiële oliën.

Als je er meer over wilt weten kun je hieronder je reactie plaatsen. ♥

Geef een reactie