Herfst… ook je kat neemt even een break nu

Katten slapen veel, wel tot 20u per dag. Als ze wakker zijn en heel speels ravotten vergeten we dat eventjes maar eigenlijk slapen katten best heel wat uurtjes op een dag.

Liefst liggen ze op een plekje waar het rustig is, niet naast doorgangen en deuren maar in een hoekje, op bed, in de sofa, op een hoogte en…. graag zacht en liefst ook beschermd.

Doordat ik zelf mijn poezen heel veel slaap- en rustplekjes geef waar ze in het hele huis naartoe kunnen als ze dat wensen begon ik te ondervinden welke mandjes hun voorkeur had. De stof, de vorm en de plek en waar het stond maakte vaak een hele mooie match tot de ideale rustplek.

Als je die 3 zaken steeds voorop stelt geef je je kat waar ze het meest van houdt: een zachte, comfortabele, warme en cosy plek om op zichzelf te zijn (of samen als je katten hebt hebt die in dezelfde sociale groep leven, die slapen ook graag samen).

Uit mijn eigen ervaring heb ik zelf een selectie gemaakt in manden en slaapplekjes die mijn katten heerlijk vinden en ik heb ze daarom opgenomen in mijn webshop.

Ik kan je deze dus ten stelligste aanbevelen.

♥ liefs,

Pascale & cats