Een lekker likje

Het is van belang om je kat dagelijks natvoer te laten eten.

Zo krijgen ze dagelijks de nodige hoeveelheid vocht binnen.

Omdat katten minder vlotte drinkers zijn (dit is een algemene middenmoot, er zijn ook katten die graag aan de waterfontein of de drinkpot staan te drinken)

Maar terug naar het natvoer, sommige katten eten niet graag natvoer, helaas pindakaas. Tegenpool in kwestie is onze Jim, die geen enkele brok in zijn huidge bestaan als ‘King of The House’ heeft gegeten. Als kitten draaide hij er zijn kopje voor om en vandaag de dag is het nog steeds zo, dus enkel natvoer voor meneer. Prima in al zijn varieteiten krijgt hij ze dagelijks voorgeschoteld.

Maar ik heb ook een kat die geen natvoer lust. Een uitzondering op de kwestie hier? Ja dat kan maar ik hoor het wel vaker “mijn kat eet geen natvoer, ” ze lust het niet”, “heb al vanalles geprobeerd en ze wil het niet”………

Een likmat is een middel om je kat die niet zo fan is van natvoer al spelende natvoer te leren of laten eten.

Hieronder zie je een voorbeeld van een likmat, je smeert het natvoer over de mat en laat je lat rustig alles oplikken, de naam zegt het zelf!

Probeer het zeker zelf eens ♥

liefs,

Pascale & cats