Smakelijk eten

Mijn katten eten graag brokken, natvoer en rauw vers vlees.

Eén van onze poezen eet echter op een hele gulzige manier, hap hap hap en weg zijn de brokken om even later te braken en haar eten er weer te laten uitkomen. Niet prettig voor haar, niet voor ons maar voornamelijk voor zichzelf. Ik merkte op dat het niet een kwestie van teveel te eten is maar wel van te snel eten dat dit tafereel zich iedere keer weer voordeed.

We moesten een oplossing vinden dus…..

De eettoren die jaren voordien naar de kelder was verhuisd omdat een van mijn vorige britten hem steeds weer omstootte kwam terug in het beeld en ze leerde het gebruik van de eettoren. In de eerste dagen met een blik van ‘moet dit echt’…. ja het moest echt of ze geen jaar nog langer onder ons zijn door het herhaaldelijke overgeven van eten.

De Snack Hive XXL is tevens een goede oplossing om je kat minder snel te laten eten, het graatvormige raster vul je met brokjes en al spelende (en werkende) voor de brokken word er langzamer gegeten.

Deze eetschaal is geschikt voor kittens vanaf 3 maanden en evengoed prettig in gebruik voor grotere kattenrassen doordat de openingen voldoende groot zijn. Ook voor huishoudens met meedere is de eetschaal geschikt door zijn afmeting van 35 cm doorsnede.

De schaal staat slipvast op elk oppervlak waar je hem neerzet, dus kan niet verschoven worden als je kat er met haar pootjes brokjes uithaalt.

Zeker het uittesten waard, al spelende langzamer eten ♥