Heerlijk luieren

Dat katten graag en veel slapen weten we al, waar ze ‘s morgens actief zijn en in zijn voor een spelletje en kattekwaad daar zijn zij de meesters van de siesta. Als ik mijn eigen katten zie (en sommige hoor:) slapen ben ik wel eens jaloers op hun hoog gehalte van Zen-zijn.

In mijn webwinkel bied ik de ‘Beautifull Nature mand’ aan, ik zag hem en was zelf op slag verkocht aan het ontwerp en zijn Zen-uitstraling. Toen de manden arriveerden waren ze meteen een succes, klein en groot heeft er al wat uurtjes in gedragdroomd…..

Deze originele mand voor katten is gemaakt met natuurlijke materialen. Staat leuk in de woonkamer én een zeer prettige, veilige slaapomgeving voor je huistijger!

De gevlochten gedroogde waterhyacint biedt een mooie vorm en in de mand vind je een heerlijk zacht, omkeerbaar kussen met één zijde van zacht imitatiebont en een andere zijde van effen stof. Het kussen is wasbaar in de machine op 30 graden. Door het zachte kussen en de ronde vorm voelt jouw dier zich heerlijk veilig in dit heerlijke bed.
Elk bed is uniek doordat het met de hand is gemaakt!

Afmetingen:
– 50 x 50 x 14 cm

Geef een reactie