Groot nieuws!

Met trots kunnen we jullie melden dat we bij Cattery Van De Tuin van Eden verdeler zijn geworden van het merk Hoopo.

Het begon allemaal met mijn zoektocht naar een geschikte waterfontein….. een die niet kapot ging na 3 maanden, eentje zonder snoer waar kittens aan zitten te bijten (aaauuuwww zo gevaarlijk), eentje waar katten niet gaan in staan dansen en er een waterballet van maken doorgheen het ganse huis, eentje die een sensor heeft en aangaat wanneer nodig…..

Hierbij viel mijn oog op de waterfontein ‘Agua Smart’ van het merk Hoopo, een fantastische waterfontein die alles heeft wat ik zocht!

Ik ontdekte hun andere producten, die stuk voor stuk hoogstaande kwaliteit aan een tijdloos design koppelen, van ergonomische voerbakken tot zalig liggende kattenbedden, om je viervoeters heerlijk te verwennen en ook je interieur een upgrade te geven.

Benieuwd om deze fantastische producten te ontdekken? Je vindt ze vanaf nu in onze webshop.

Liefs,

Pascale

Geef een reactie