Wat is er nieuw in onze webshop bij Cattery Van De Tuin van Eden?

Een maand geleden ontdekte ik de producten van het met Hoopo. Een hedendaagse en kwaliteitsvolle collectie kattenbenodigdheden ontworpen door mensen die weten wat katten wensen en mede door kattentherapeuten.

Hoe vaak hoor ik niet “mijn kat wil niet in haar nieuw mandje liggen”, “ik heb al zoveel voor mijn kat gekocht en ze kijkt er niet naar”, “mijn kat wil niet van een waterfontein drinken”….. kostelijke zaak dan natuurlijk en je centen had je net zo goed in de vuilbak kunnen laten verdwijnen.

De eerste fantastische ontdekking voor mij en onze volwassen en kittens was de draadloze waterfontein “Aqua Smart”, 40 dagen blijft hij draadloos opgeladen, filtert het water door middel van een UV sensor, geen filters meer nodig, je plaatst hem waar jij hem wil want je hebt geen stopcontact nodig. Fantastich, doordacht en vooral superhandig.

Combineer de Agua Smart met de ergonomische eettoren en je kat eet en drinkt als een prinses en prins.

Een ander origineel ontwerp is het kattenbed “Donut”, onze poezen en kittens liggen er met gemak 20uur per dag in. De donut is gemaakt uit een wollige stof waar katten uren lang kunnen op doezelen en de ronde vorm is heel comfortabel.

In het kattenbed “Flip” liggen ze uren te soezen omdat dit bed een ronde rand heeft ingewerkt en het je kat een veilig geborgen gevoel geeft als hij slaapt of rust, een streelzachte warme kant aan de ene zijde en een koelere kant aan de ander zijde. Het is een superleuk ontwerp en bestaat in 4 mooie kleuren dat past in ieders interieur.

Voor mij is het duidelijk, deze producten slaan ECHT aan bij katten en dat is de bedoeling, je kat blij maken en er zelf blij van worden. ♥

Ontdek zelf alle producten in onze webshop!

Geef een reactie