Wat ben jij mooi !

Een tijdje geleden postte ik een bericht over het borstelen van onze katten, de ene vindt het leuk en de andere vindt het minder prettig.

Waar ik zelf redelijk wat hinder van ondervond is dat ik erg statisch geladen ben, best lastig als je een familie katten en kittens wil kammen en borstelen.

Ik ontdekte de slickerborstel in bamboo vervaardigd, een natuurlijk materiaal en houtsoort en er zit aan de borstel zo weinig mogelijk metaal. Het metaal geeft die statische bijna elektrische schokjes tijdens het kammen, pijnlijk voor mij en vervelend voor mijn katten.

Dat is nu verleden tijd dus met de houten bamboo borstels en kammen.

De borstels en kammen zijn geschikt voor korthaar én langhaar katten, voor kittens en ook grotere kattenrassen.

Ik raad deze kammen en borstels dan ook zeker aan omwille van hun gebruiksgemak.